Nokia Mobile repareert de “Emergency Callback”-bug in Nokia 2.4

Verrassend genoeg duurde het niet lang voordat Nokia Mobile de netwerkbug op de Nokia 2.4 aanpakte. De bug die het vermogen van de telefoon om verbinding te maken met VoLTE-services beĆÆnvloedde, is nu verdwenen. Daarom kunnen de gebruikers hun Nokia 2.4-apparaten blijven gebruiken in de 4G-netwerkmodus en HD-gesprekken voeren via VoLTE.

De bug kroop eind februari binnen met de release van de beveiligingspatch van februari 2022 op het apparaat. De bug werd ongeveer 20 dagen later verholpen, in de release van de beveiligingspatch van maart 2022. Dus als u een Nokia 2.4-apparaat bezit dat draait op de beveiligingspatch van februari 2022, moet u de update zo snel mogelijk naar de release van maart brengen.

Het probleem werd gemeld door veel gebruikers in de Gemeenschap voor Nokia-telefoons. En op dezelfde manier vermelden dezelfde communityleden nu dat de bug nu is opgelost. Hoewel het niet zo leuk is dat Nokia 2.4-gebruikers het belvermogen van hun apparaten moesten verliezen vanwege een beveiligingspatch, is het toch aardig werk van hmd om snel een fix uit te brengen.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Nokiapromotion.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart