Nokia X20 5G & Nokia X10 5G ontvangen nu beveiligingsupdate 2022 van april. Lijst met markten

Nokia X20 5G & Nokia X10 5G ontvangen nu de beveiligingsupdate 2022 van april. Kijk hieronder voor de grootte van de beveiligingsupdate van april, de lijst met markten en de update changelog voor Nokia X20 5G en Nokia X10 5G.

Voor al het nieuws over software-updates met betrekking tot andere Nokia-smartphones, klik hier. Als u de uitrol van de beveiligingsupdate van maart naar Nokia-smartphones wilt volgen, kunt u dat hier doen.

Op basis van tips van onze lezers zullen we een lijst samenstellen van markten voor de Nokia X20 5G & Nokia X10 5G waarvoor de beveiligingsupdate van april nu beschikbaar is. Laat het ons dus weten als u de update hebt ontvangen in het opmerkingengedeelte. Je kunt ook de VPN-truc proberen om de update te krijgen en kijken of deze werkt.

Lijst met markten:

 • Nokia X20 in Egypte, Oeganda
 • Nokia X10 in Frankrijk

Grootte beveiligingsupdate Nokia X20 5G april:

De updategrootte voor Nokia X20 5G is 33,11 MB. U wordt gevraagd om deze update te downloaden of u kunt dit controleren door naar Instellingen te gaan en systeemupdates te zoeken en vervolgens te controleren op de update.

Grootte beveiligingsupdate Nokia X10 5G april:

De updategrootte voor Nokia X10 5G is 33,01 MB. U wordt gevraagd om deze update te downloaden of u kunt dit controleren door naar Instellingen te gaan en systeemupdates te zoeken en vervolgens te controleren op de update.

Nokia X20 5G & Nokia X10 5G april wijzigingslogboek beveiligingsupdate:

Nokia X20 5G en Nokia X10 5G ontvangen alleen de Android-beveiligingspatch van april 2022 met de update. Dit is wat de beveiligingsupdate van april behandelt: genoemd door Google op de officiële pagina met beveiligingsbulletins.

Het ernstigste van deze problemen is een hoge beveiligingskwetsbaarheid in de Framework-component die kan leiden tot lokale escalatie van bevoegdheden zonder dat extra uitvoeringsbevoegdheden nodig zijn. De beoordeling van de ernst is gebaseerd op het effect dat misbruik van het beveiligingslek zou kunnen hebben op een getroffen apparaat, ervan uitgaande dat het platform en de servicebeperkingen zijn uitgeschakeld voor ontwikkelingsdoeleinden of indien succesvol omzeild.

De Android 12-update is onlangs vrijgegeven voor Nokia 8.3 5G, Nokia XR20 5G, Nokia X20 5G, Nokia X10 5G en Nokia G50 5G. U kunt de uitrol van Android 12-updates naar Nokia-smartphones volgen door hier te klikken.

Bedankt, Hotlain, Uday & Doc of Tech voor de tip. Proost!!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Nokiapromotion.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart