Nokia X20 5G Android 13 Beta: Live-update en eerste blik!

Invoering

Vandaag is een speciale dag, 12 mei, de dag dat Nokia werd opgericht vanuit een bescheiden begin. Het markeert ook de dag dat Android 13 Developer Preview werd uitgebracht voor geselecteerde fabrikanten, waaronder Nokia. En het eerste apparaat dat de nieuwste en beste Android proeft, is de Nokia X20 5G.

De Android 13-upgrade is beschikbaar voor degenen die zich hebben aangemeld om de ontwikkelaarsversie te ontvangen. Het is inderdaad een simpele procedure. Zorg ervoor dat je de nieuwste My Device-app hebt bijgewerkt, ga naar de banner ‘support’ en klik op Android Developer Preview en vraag om de update. Zorg ervoor dat alle belangrijke gegevens ergens anders worden opgeslagen, omdat hierdoor het geheugen van het apparaat wordt gewist.

Android 13

Android 13 heeft een codenaam, ‘Tiramisu’ en bevindt zich momenteel in de Beta 2-fase. Een stabiele lancering wordt ergens in augustus 2022 verwacht. Hoewel Android 12 de Material You UI introduceert, zal de Android 13 naar verwachting niet veel radicale veranderingen ondergaan, behalve een paar ontwerpaanpassingen.

U kunt waarschijnlijk meer informatie krijgen over wat Android 13 in petto heeft op de officiële Google-site. Voor nu is dit een video over het updaten van de Nokia XR20 5G naar Android 13 Developer Preview. Zoals altijd is dit een live-upgradeprocesvideo, zodat gebruikers een algemeen beeld kunnen krijgen van hoe het proces verloopt.

Gelieve mij te bereiken op twitter op https://twitter.com/theoriginal086 als je vragen hebt of gewoon om je ervaring te delen en abonneer je op mijn kanaal voor meer updates over Nokia-apparaten!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Nokiapromotion.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart