Nokia Mobile neemt deel aan Android 13 Developer Preview

Nokia Mobile duikt in de richting van de volgende grote release van Android OS – Android 13. HMD Global heeft aangekondigd dat Nokia Mobile deelneemt aan de Android 13 Developer Preview. Developer Previews-builds zijn vroege builds, gericht op app-ontwikkelaars en enthousiastelingen die het nieuwste willen ervaren. Aangezien deze builds vroeg zijn, zijn ze mogelijk niet volledig stabiel en kunnen ze bugs of compatibiliteitsproblemen hebben.

App-ontwikkelaars kunnen apps voor Android 13 ontwikkelen, testen en maken. Ook Nokia Mobile profiteert van de ADP. Een feedback-app is opgenomen in de preview-builds, waar gebruikers problemen kunnen melden. De rapporten zullen Nokia Mobile helpen meer data te verzamelen en problemen tijdig op te lossen om een ​​snellere en vlottere levering van de laatste upgrade naar Android 13 stable te garanderen.

Nokia X20 is het enige Nokia-apparaat dat in aanmerking komt voor de Android 13 Developer Preview. Nokia X20-gebruikers moeten de vooraf geïnstalleerde app “Mijn apparaat” gebruiken om zich in te schrijven voor de ADP. De Nokia X20 maakte ook deel uit van de Android 12 Developer Preview en was de eerste Nokia-smartphone die een stabiele Android 12-upgrade ontving.

Houd er rekening mee dat als u zich inschrijft voor de Developer Preview, alle bestaande gegevens van uw Nokia-smartphone worden gewist. Maak dus een back-up voordat u aan de slag gaat. We raden u aan het voorbeeld niet op uw hoofdsmartphone te proberen, tenzij u een back-upapparaat heeft dat u kunt gebruiken in geval van problemen. Nokia Mobile-ondersteuning kan nog geen hulp bieden bij de Android 13-builds.

Bezoek de Nokia Mobile’s ontwikkelaar website voor meer details

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Nokiapromotion.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart