Nokia Mobile biedt tot 22% korting in de VS onder de Ice Hockey World Championship Promo

Nokia Mobile is de officiƫle partner van het IIHF Wereldkampioenschap ijshockey 2022. En wat is een betere manier om het partnerschap te complimenteren dan door enkele aantrekkelijke kortingen te geven? Het Amerikaanse team van Nokia Mobile heeft zojuist de kortingen bekendgemaakt die de hele maand mei 2022 geldig zijn.

Klanten kunnen onder de actie tot 22% korting krijgen op verschillende Nokia-telefoons. Het is echter geen platte korting voor de hele site, maar alleen geldig op geselecteerde producten en bundels. Gebruikers moeten de couponcode “ICECHAMP22” gebruiken tussen 5 mei en 12 mei. De promoties worden automatisch toegepast van 13 mei tot 29 mei.

Klanten kunnen de Nokia XR20-bundel kopen voor $ 500 USD. De bundel bevat de Nokia XR20, Nokia Clarity Earbuds+ en Nokia Grip en Stand. Evenzo kan de Nokia T20-tablet worden gekocht voor $ 194 onder de promotiekorting. Soortgelijke kortingen zijn ook beschikbaar voor de Nokia G50, Nokia G20, Nokia G10 en Nokia 225 4G-functietelefoon.

ā€œWe zijn verheugd om eer te bewijzen aan onze Finse roots en liefde voor ijshockey als de officiĆ«le partner van de 2022 IIHF Wereldkampioenschap IJshockey en we kijken ernaar uit om de ervaring te delen met onze trouwe klanten en enthousiaste hockeyfans in de VSā€, zei Cristian Capelli, de VP van HMD Global voor Noord-Amerika.

Al met al zullen de deals Nokia-telefoons een beetje aantrekkelijker maken voor het publiek dat binnenkort zal arriveren op Nokia Mobile-websites na het zien van promo’s in en rond de Nokia Arena waar de ijshockeywedstrijden worden gespeeld. En ook de promovideo’s en banners die al verschijnen op de sociale media-accounts van Nokia Mobile.

Word lid van ons Telegram-kanaal voor de snelste updates over Nokia

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Nokiapromotion.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart